GABOR CONCRETE  a fost  înființată in 2016 , vizând furnizarea și retehnologizarea utilajelor și echipamentelor pentru producerea betonului  și a prefabricatelor din beton.  Întemeierea companiei are la bază o experiență de peste 15 ani în acest domeniu cu producători de top din Italia și Turcia, precum BIANCHI PRECAST TECHNOLOGY,MARIO CROCI & FIGLI (utilaje pentru producția de pavele, borduri si bolțari), BETONMEC, CR STAMPI SRL, PROMAX, FORM IMPIANTI .
    Deși la început compania s-a concentrat pe instalațiile primordial- imperative pentru industria betonului - stațiile de dozare a betonului, ulterior s-au făcut eforturi suplimentare pentru a se asigura diversitatea gamei noastre de produse, angajându-ne în proiecte industriale mai mari, cum ar fi furnizarea soluțiilor complete pentru industria betonului și prefabricatelor.
    Finalizarea cu succes a primului proiect a dovedit că GABOR CONCRETE era capabilă să gestioneze proiecte mari și ne-am câștigat un loc pe mapa furnizorilor de echipamente și utilaje pentru lucrări industriale din România. În acest fel Compania a reușit să ridice ștacheta pentru calitatea produselor și serviciilor pentru toți clienții săi.
    Misiunea noastră, în colaborare cu partenerii noștri , este să oferim cele mai eficiente soluții pentru mari proiecte industriale, iar viziunea noastră este excelența în serviciul clienților.